Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 09:45

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το EA Sports FC 24: Αυτό είναι το νέο FIFA (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Επίσημα αποκαλυπτήρια για το EA Sports FC 24: Αυτό είναι το νέο FIFA (Βίντεο)

H σειρά ποδοσφαιρικών παιχνιδιών FIFA μπαίνει στη νέα της εποχή και από φέτος αλλάζει όνομα λόγω της μη συμφωνίας μεταξύ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της EA Sports. Η σειρά μετονομάζεται σε EA Sports FC και το πρώτο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει φέτος ως EA Sports FC 24.

Η γνωστή εκδότρια εταιρεία έκανε πριν από μερικές ώρες τα επίσημα αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού που αναμένεται στις 29 Σεπτεμβρίου με τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντστεστερ Σίτι στο εξώφυλλο της βασικής έκδοσης.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch και θα συνεχίσει την ιστορία με τις επίσημες άδειες. Ήδη έχουν επιβεβαιωθεί για το νέο game τα UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League και UEFA Super Cup.

Δύο έξτρα γυναικεία πρωταθλήματα μπαίνουν φέτος στη γκάμα των διαθέσιμων και συγκεκριμένα τα Google Pixel Frauen-Bundesliga και Liga F, συμπληρώνοντας τα Barclays Women’s Super League, D1 Arkema και National Women’s Soccer League. Για πρώτη φορά θα δούμε φέτος γυναίκες και στο FIFA Ultimate Team, ενώ το Pro Clubs mode θα εγκαινιάσει φέτος το cross-play.

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ο τίτλος χρησιμοποιεί (μόνο στις εκδόσεις PC, PS5, Xbox Series) την HyperMotionV με δεδομένα από 180 επαγγελματίες άνδρες και γυναίκες για καλύτερη ροή αγώνων και κίνηση παικτών και ξεχωριστές κινήσεις για τους περισσότερους παίκτες.

Στα της μηχανής γραφικών, η EA Sports χρησιμοποίησε μια ενισχυμένη έκδοση της Frostbite Engine, ενώ όσοι κάνουν προ-παραγγελία θα έχουν μία σειρά από προνόμια και έξτρα in-game περιεχόμενο, αναφέρει το gazzetta.

Πέραν της απλής έκδοσης, θα κυκλοφορήσει και η Ultimate Edition του game που θα προσφέρει μια εβδομάδα πρώιμης πρόσβασης, 4600 FC Points, ένα αντικείμενο Team of the Week 1 Ultimate Team player, καθώς και πρόσβαση στην καμπάνια Nike Ultimate Team.


NEWSLETTER