Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016 08:51

3 κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στη Στούπα

3 κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στη Στούπα

Συνελήφθη 25χρονος Ρουμάνος.

Με κουκούλες στα πρόσωπά τους και κρατώντας στα χέρια ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι, τρεις κακοποιοί εισέβαλαν χθες λίγο πριν τις 4 το πρωί σε σπίτι στη Στούπα.

Όταν όμως ο 57χρονος ιδιοκτήτης τους άκουσε και σηκώθηκε από το κρεβάτι, αυτοί φοβήθηκαν και πήγαν να φύγουν. Ο ένας μάλιστα από αυτούς, ένας 25χρονος Ρουμάνος ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά, για να καταφέρει να βγει από το σπίτι δεν δίστασε να χτυπήσει με κλοτσιές και μπουνιές τον ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς τον στο δεξί πόδι. Βγαίνοντας μάλιστα από το σπίτι, ο Ρουμάνος ήτανε τόσο τρελαμένος, που ξέσπασε την οργή του σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Αμέσως ο ιδιοκτήτης ο οποίος κοιμότανε μέσα στο σπίτι με την οικογένειά του, φώναξε την Αστυνομία και αστυνομικοί του Τμήματος Καρδαμύλης σάρωσαν την γύρω περιοχή για να βρουν τα ίχνη των δραστών.

Έτσι, βρήκανε κρυμμένο τον 25χρονο Ρουμάνο, ο οποίος έκανε σαν αγρίμι και προσπάθησε να ξεφύγει ενώ έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς. Μαζί του είχε τα διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία αυτός και οι συνεργοί του φέρονται ότι χρησιμοποίησαν για να εισβάλουν στο σπίτι, γάντια και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Σε βάρος του, αλλά και σε βάρος των άγνωστων συνεργών του,  σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.