Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 22:25

Τροχαίο στην Τριφυλία: Ανατροπή καρότσας με 4 τόνους ελαιόκαρπο στη Βάλτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Ένας απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στη Βάλτα Τριφυλίας όταν αποκολλήθηκε ο άξονας της καρότσας τρακτέρ η οποία ήταν φορτωμένη με ελαιόκαρπο. Τυχερός ο οδηγός από τους Γαργαλιάνους που δεν έπαθε το παραμικρό… εκτός από το σοκ που υπέστη!

Σύμφωνα με το gargalianoionline.gr o οδηγός του τρακτέρ ο οποίος είχε φορτωμένη την καρότσα με περίπου 4 τόνους ελαιόκαρπο δεν πίστευε αυτό που έγινε του όταν λίγο έξω από τη Βάλτα, με κατεύθυνση προς τους Γαργαλιάνους, ξαφνικά άκουσε ένα πολύ δυνατό κρότο και είδε ότι αποκολλήθηκε ο άξονας της καρότσας! Ο ίδιος κινδύνευσε καθώς η απότομη μετακίνηση τον τράνταξε στην κυριολεξία, ενώ μπόρεσε και κρατήθηκε από το τιμόνι του αγροτικού μηχανήματος για να μην βρεθεί στο έδαφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακριβώς δίπλα βρισκόταν όχθος αρκετά μεγάλος σε βάθος! Επειδή στο σημείο που έγινε το συμβάν είχε αποκλειστεί η είσοδος του χωριού άμεσα έφτασαν κάτοικοι της Βάλτας όπου και βοήθησαν τον οδηγό να μεταφορτώσει τον ελαιόκαρπο από την καρότσα που υπέστη τη ζημιά σε δύο άλλες καρότσες, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο τσάπα ιδιώτη προκειμένου να μετακινήσει σε ασφαλές σημείο την καρότσα του τρακτέρ..