Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 08:02

Εξιχνίαση τριών κλοπών στην Καλαμάτα 

Γράφτηκε από την
Εξιχνίαση τριών κλοπών στην Καλαμάτα 

­Στην εξιχνίαση τριών υποθέσεων κλοπής προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που έγινε την Πέμπτη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην πρώτη προέκυψε ότι συνολικά 6 άτομα (19, 20, 21, 28 ετών και δύο ακόμα ανήλικοι) τα ξημερώματα της 3ης Δεκεμβρίου 2016 έσπασαν το παράθυρο και στη συνέχεια διέρρηξαν την πόρτα αυτοκινήτου στο Δυτικό Κέντρο Καλαμάτας, στην Αγία Τριάδα, και άρπαξαν από μέσα ένα πολυεργαλείο.

Στη δεύτερη περίπτωση προέκυψε ότι ένας 18χρονος διέρρηξε οπωροπωλείο στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και αφαίρεσε από συρτάρι ποσό 50 ευρώ σε κέρματα.

Στην τρίτη περίπτωση ένας 34χρονος στις 11 Οκτωβρίου 2012 είχε εισβάλει σε σπίτι στην οδό Καρέλια στην Καλαμάτα και είχε αρπάξει κοσμήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

 Εξάλλου, κατά την αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έγιναν συνολικά 32 συλλήψεις εκ των οποίων οι 9 στην Μεσσηνία. Ειδικότερα συνελήφθησαν δύο Ελληνες για ναρκωτικά, τρεις για ρευματοκλοπή, δύο ακόμα Ελληνες μαζί με έναν αλλοδαπό για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένας ακόμα αλλοδαπός που διέμενε παράνομα στην Ελλάδα, για τον οποίο κινήθηκε η διαδικασία απέλασής του.


NEWSLETTER