Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 21:09

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου και Αργους Αργολίδας, ενώ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ένας 39χρονος και μία 37χρονη καθώς και δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 51 ετών, αντίστοιχα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν χθες (24-11-2011) το βράδυ, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Άργους, έρευνα στα Ι.Χ Επιβατηγά αυτοκίνητα που επέβαιναν οι συλληφθέντες και κινούντο στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Αργους, όπου στο ένα από αυτά, βρέθηκε και κατασχέθηκε, δέμα με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 509 γραμμαρίων, το οποίο και κατασχέθηκε.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος και η 37χρονη μετέφεραν την ανωτέρω ποσότητα ηρωίνης με το Ι.Χ Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ενώ ο 32χρονος και ο 51χρονος, ενεργούσαν ως προπομποί επιβαίνοντες στο έτερο  Ι.Χ Επιβατηγό αυτοκίνητο.
Στην κατοχή του 51χρονου, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε, αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης -0,2- γραμμαρίων.
Επιπλέον κατασχέθηκαν, τρία (3) κινητά τηλέφωνα και τα οχήματα, ως μέσα για την  διευκόλυνση πώλησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Από την ΑΔ Αργολίδας


NEWSLETTER