Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011 00:28

Σκοτωμένος πατέρας και σφαγμένο παιδί σε αρδευτικό κανάλι

Γράφτηκε από την
Σκοτωμένος πατέρας και σφαγμένο παιδί σε αρδευτικό κανάλι

 

Νεκροί, θύματα άγριου εγκλήματος όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ανασύρθηκαν από κανάλι κοντά στην Πιπερίτσα, προς το φράγμα του Αρι, ένα 2χρονο παιδάκι και ο πατέρας του Φιλίπ Μεζάι από την Αλβανία.

Ο άτυχος Αλβανός ζούσε στο Πλατύ, εργαζόταν σε οικοδομές και ασχολιόταν με τα άλογα λαμβάνοντας μέρος και σε ιπποδρομίες. Η μαύρη Μερσεντές μέσα στην οποία βρέθηκε νεκρός μαζί με το παιδί του εντοπίστηκε από έναν πολίτη, βυθισμένη στο κανάλι. Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα ανασύροντας τα δύο πληγωμένα κορμιά.

Εικάζεται πως οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον Μεζάι - με συνέπεια να χάσει τη ζωή του και το 2χρονο παιδάκι, το οποίο πιθανότατα έχει χτυπηθεί με μαχαίρι. Ο πατέρας του, όπως όλα δείχνουν, πυροβολήθηκε. Το αυτοκίνητο εικάζεται πως το έσπρωξαν οι δράστες στο νερό για να μη γίνει άμεσα αντιληπτό και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Η Μερσεντές εντοπίστηκε όταν ένας πολίτης παρατήρησε τα φώτα της στο νερό, κι έτσι οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ατύχημα καθώς το αυτοκίνητο είχε φύγει από το δρόμο δίπλα από ένα γεφύρι.

Η συνέχεια αποκάλυψε την τραγωδία, που σόκαρε όσους βρέθηκαν στο σημείο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, στην περιοχή έσπευσαν αξιωματικοί της Ασφάλειας, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών, γιατρός, καθώς επίσης ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας ταξίαρχος Βασ. Γεωργακόπουλος και ο διοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας πύραρχος Βασ. Καπέλιος.

 

 

Στην πρώτη ανάρτηση είχε δημοσιευτεί το παρακάτω ρεπορτάζ: Νεκροί, θύματα άγριου εγκλήματος όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ανασύρθηκαν χθες αργά το απόγευμα από κανάλι κοντά στην Πιπερίτσα, προς το φράγμα του Αρι, ένα 3χρονο παιδάκι και ο πατέρας του Φιλίπ Μεζάι από την Αλβανία.Η μαύρη Μερσεντές μέσα στην οποία βρέθηκαν νεκροί εντοπίστηκε από έναν πολίτη βυθισμένο στο κανάλι. Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, ανασύροντας τα πληγωμένα σώματα του παιδιού και του άντρα.

Η Μερσεντές εντοπίστηκε γύρω στις 6 το απόγευμα όταν ένας πολίτης παρατήρησε τα φώτα της στο νερό, κι έτσι οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ατύχημα καθώς το αυτοκίνητο είχε φύγει από το δρόμο δίπλα από ένα γεφύρι. Ο πατέρας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και το παιδί είχε χτυπηθεί με μαχαίρι.


NEWSLETTER