Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2012 13:45

Συνελήφθησαν τρία άτομα για "φρουτάκια" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Συνελήφθησαν τρία  άτομα για "φρουτάκια"  στην Καλαμάτα

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας:Συνελήφθησαν, χθες (08-01-2012) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 39χρονος ημεδαπός, προσωρινός υπεύθυνος καταστήματος, καθώς και δύο (2) ακόμα ημεδαποί, 44 και 48 ετών αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ειδικότερα, χθες (08-01-2012) το απόγευμα, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα καφετέρια, ιδιοκτησίας 31χρονης ημεδαπής, όπου κατέλαβαν τον 39χρονο, προσωρινά υπεύθυνο, να έχει θέσει σε λειτουργία, επτά (7) ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να επιτρέπει την διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» σε δύο από αυτούς, στον 44χρονο και τον 48χρονο.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, καθώς και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ αναζητείται η 31χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Η Αστυνομική έρευνα και η Προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας"

 

 


NEWSLETTER