Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 20:40

Σύλληψη 63χρονου για χασίς στους Γαργαλιάνους

Σύλληψη 63χρονου για χασίς στους Γαργαλιάνους

Ενας 63χρονος συνελήφθη προχθές στους Γαργαλιάνους, για τον οποίο οι αστυνομικές αρχές είχαν πληροφορίες ότι κατέχει και διακινεί χασίς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, αφού έψαξαν στο σπίτι του βρήκαν και κατάσχεσαν 1 κιλό χασίς, λαθραίο καπνό και κροτίδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα βεγγαλικά και τις κροτίδες, καθώς και του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι του βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν: Ποσότητες χασίς (φούντα, κλώνους, φύλλα) συνολικού βάρους 1.052 γραμμαρίων, και ειδικότερα: 4 ποσοτητες χασίς σε φούντα βάρους 730 γραμ., τις οποίες είχε μέσα σε μια πλαστική λεκάνη. Μια ποσότητα χασίς από κλώνους, φύλλα και φούντα βάρους 322 γραμ. Ποσότητες λαθραίου καπνού σε νάιλον συσκευασίες 3.216 γραμ. 21 κροτίδες. Μια ζυγαριά.
Πάνω στον συλληφθέντα βρέθηκαν 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διακίνηση χασίς.