Δευτέρα, 27 Μαϊος 2013 15:28

10 συλλήψεις και 74 προσαγωγές σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
10 συλλήψεις και 74 προσαγωγές σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

 Στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (27-5-2013) από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε 153 άτομα, εκ των οποίων 94 ημεδαποί και πενήντα εννέα (59) αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν τριάντα τρία (133) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 74 άτομα, από τα οποία 43 ήταν ημεδαποί και 31 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 10 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

  • Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Ένας (1) αλλοδαπός, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

  • Δύο (2) αλλοδαποί, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν τριάντα τρεις (33) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  


NEWSLETTER