Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 09:16

Καλαμάτα: Θέατρο παραλόγου με παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Αριστοδήμου

Καλαμάτα: Θέατρο παραλόγου με παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Αριστοδήμου

 

Το θέατρο του παραλόγου εκτυλίσσεται στην οδό Αριστοδήμου, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Παράνομα παρκαρισμένο από την 1η Αυγούστου αυτοκίνητο παραμένει στη θέση του, κοντά στον πεζόδρομο της Βαλαωρίτου, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.

Άλλοι οδηγοί που ψάχνουν με αγωνία μια θέση στάθμευσης στην περιοχή του κέντρου, για να μη δημιουργούν πρόβλημα, πηγαίνουν και παρκάρουν στην απέναντι (νόμιμη) πλευρά, ανεβάζοντας μέρος του οχήματός τους πάνω στο πεζοδρόμιο!

Η Δημοτική Αστυνομία πηγαίνει κάθε μέρα και κόβει κλήση στο παράνομα παρκαρισμένο, αλλά δεν το μετακινεί, γιατί δεν υπάρχει γερανός στο δήμο και την Τροχαία. Η Δημοτική Αστυνομία ή η Τροχαία οφείλουν να αναλάβουν την ευθύνη και να δώσουν αμέσως λύση: Να μισθώσουν γερανό και να “σηκώσουν” το αυτοκίνητο και να χρεώσουν τα έξοδα στον ιδιοκτήτη του ΙΧ. Ακόμα, και αν δεν προβλέπεται η χρέωση των εξόδων, το αυτοκίνητο πρέπει να μετακινηθεί, γιατί η εξασφάλιση της κυκλοφορίας και η εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου είναι πάνω από όλα.

Να επισημάνουμε, επίσης, ότι η Δημοτική Αστυνομία οφείλει να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αριστοδήμου, για την εξασφάλιση της κυκλοφορίας, γιατί την επόμενη φορά, που θα είναι και άμεσα, δεν θα μπορεί να περάσει πυροσβεστικό όχημα.

Γ.Σ.