Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 12:22

Φυτεία με 107 δέντρα χασίς στο Ελληνικό Αρκαδίας

Γράφτηκε από την
Φυτεία με 107 δέντρα χασίς στο Ελληνικό Αρκαδίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, αποτελούμενη από -107- δενδρύλλια κάνναβης.

 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες (6-8-2013) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 44 και 41 ετών αντίστοιχα, για καλλιέργεια κάνναβης. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης εντόπισαν αρχικά σε κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση, σε  δυσπρόσιτη δασική περιοχή του Δήμου Γορτυνίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, χθες (7-8-2013) το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, συνέλαβαν τους ανωτέρω, που όπως προέκυψε καλλιεργούσαν από κοινού την φυτεία, η οποία αποτελούνταν από  -107- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,25 έως 3 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας και μέσα σε ειδικό χώρο (ξηραντήριο), βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -452- γραμμαρίων, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Επιπρόσθετα, κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μικροποσότητα κάνναβης.

Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Ένα (1) Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Το χρηματικό ποσό των -850- ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.


NEWSLETTER