Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 12:24

Σύλληψη 42χρονου με 67 χασισόδεντρα στη Βόρεια Κυνουρία

Γράφτηκε από την
Σύλληψη 42χρονου με 67 χασισόδεντρα στη Βόρεια Κυνουρία

 

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, αποτελούμενη από -67- δενδρύλλια κάνναβης.

 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, προχθές (11-8-2013) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 42χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης εντόπισαν αρχικά σε κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση, σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, προχθές το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, συνέλαβαν τον ανωτέρω, που όπως προέκυψε καλλιεργούσε την φυτεία, σε δύο επίπεδα, η οποία αποτελούνταν συνολικά από -67- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,5- έως -3- μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 7 κορμοί αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.

Επιπρόσθετα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 42χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης, βάρους -173,2- γραμμαρίων, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Τρίπολης.

 

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.


NEWSLETTER