Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 13:56

Νέα αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την
Νέα αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (13-8-2013) το απόγευμα έως σήμερα (14-8-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε 93 άτομα, εκ των οποίων 61 ήταν ημεδαποί και 32 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 93 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 30 άτομα, από τα οποία 19 ήταν ημεδαποί και 11 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 3 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι 3 αλλοδαποί, 2 υπήκοοι Μπαγκλαντές και 1 υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά, 58 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 5 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και 10 παραβάσεις περί Αιγιαλού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  


NEWSLETTER