Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 17:23

Μεσσηνία: Συλλήψεις για χάπια, χασίς, αλλά και για διακεκριμένες κλοπές στα... Τρίκαλα

Μεσσηνία: Συλλήψεις για χάπια, χασίς, αλλά και για διακεκριμένες κλοπές στα... Τρίκαλα

Στη σύλληψη ενός 50χρονου στην Καλαμάτα προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 90 ναρκωτικά δισκία.

Παράλληλα την ίδια μέρα από τη Δίωξη Ναρκωτικών έγιναν κι άλλες συλλήψεις, που αφορούσαν υποθέσεις κατοχής μικροποσοτήτων χασίς. Ειδικότερα συνελήφθη ένας 31χρονος με 10 γραμμάρια χασίς σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, αλλά και ένας 60χρονος με μικροποσότητα χασίς στην Καλαμάτα.

Επίσης το πρωί της Πέμπτης σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Μεσσηνίας συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί, μία 30χρονη, ένας 31χρονος και ένας 47χρονος έχοντας κι αυτοί στην κατοχή τους μικροποσότητες χασίς, που κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών.

Τέλος το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνέλαβαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα έναν 30χρονο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.