Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 07:56

Εσπασε τζαμαρία για να κλέψει βενζινάδικο στη Βαλύρα

 

Την τζαμαρία πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Βαλύρα του Δήμου Μεσσήνης κατηγορείται ότι έσπασε ένας 29χρονος Ρομά για να μπει μέσα και να κλέψει 15 ευρώ από το ταμείο, καθώς και κρουασάν και σοκολάτες αξίας 15 ευρώ.

Αυτό έγινε σύμφωνα με την Αστυνομία τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και λίγη ώρα μετά ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ να οδηγεί το αυτοκίνητο με το οποίο είχε διαφύγει από το σημείο της κλοπής. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μάλιστα ότι δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συλληφθέντα από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας είναι για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Η σύλληψη του 29χρονου έγινε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στη Μεσσηνία με συνολικά 10 συλλήψεις.

Πιο αναλυτικά κατά τη διάρκεια της αστυνομικής εξόρμησης συνελήφθησαν ακόμα 9 άτομα, και συγκεκριμένα: 5 Έλληνες και ένας Βούλγαρος, ηλικίας 18 έως 55 χρόνων, για κατοχή ναρκωτικών. Από τους 6 συλληφθέντες κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 6,5 γραμ., 0,9 γραμ. κοκαΐνης, 2 τσιγαριλίκια χασίς και 3,5 γραμ. σπόροι χασίς. Επίσης, συνελήφθησαν ένας Έλληνας Ρομά για ρευματοκλοπή και 2 Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.