Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 08:18

Εννέα συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Εννέα συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

 

Εννέα συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών έγιναν τα προηγούμενα 24ωρα από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Μεσσηνίας.

Ειδικότερα to βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν έναν 45χρονο γιατί κατείχε μικροποσότητες κοκαΐνης και χασίς.

Επίσης το απόγευμα της ίδιας μέρας στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας συνέλαβαν 26χρονο, ο οποίος στην κατοχή του είχε 36 ναρκωτικά χάπια, υπόθεση για την οποία διενεργεί προανάκριση η Δίωξη Ναρκωτικών.

Σε άλλη περίπτωση στην Πυλία, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν δύο 27χρονους, καθώς προέκυψε ότι είχαν ένα τσιγαριλίκι, καθώς επίσης και συνολική ποσότητα 15 γραμμαρίων χασίς, τα οποία κατασχέθηκαν.

Παράλληλα το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελαία συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 38χρονος, καθώς ως ξεχωριστές πάντως περιπτώσεις, κατείχαν μικροποσότητες χασίς, με το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας να διενεργεί προανάκριση.

Τέλος σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις το απόγευμα του Σαββάτου, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν δύο Ελληνες και έναν αλλοδαπό επίσης για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς σε Καλαμάτα και κοντινές περιοχές, υποθέσεις για τις οποίες διενεργεί επίσης προανάκριση η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας.