Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 11:04

Γαργαλιάνοι: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες για απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Γαργαλιάνοι: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες για απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά την απολογία τους, με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα Κυπαρισσίας, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούμενοι για την απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στους Γαργαλιάνους τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 26χρονος κάτοικος της περιοχής με καταγωγή από την Αλβανία, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας, παράνομη οπλοφορία και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Μετά την προθεσμία που πήρε την Καθαρά Δευτέρα απολογήθηκε χθες ενώπιον της ανακρίτριας Κυπαρισσίας, υποστηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι είναι εθισμένος στον τζόγο και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει χάσει σημαντικό ποσό, ενώ ό,τι έκανε το έκανε υπό την επήρεια μέθης. Τελικά με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα Κυπαρισσίας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την παρουσία του στο Α.Τ. της περιοχής του κάθε 1η και 16η του μηνός και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ.

Ο δεύτερος συλληφθείς, ένας 20χρονος Ρομά κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ληστείας από κοινού, αφέθηκε επίσης ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την παρουσία του στο Α.Τ. της περιοχής του κάθε 1η και 16η του μηνός.

Για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί και ένας 25χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ληστείας, ο οποίος μετά την προθεσμία που πήρε θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον της ανακρίτριας.

 

Κ.Μπ.