Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 22:21

Καλαμάτα: Εκλεψε 3 μπουκάλια ουίσκι από σούπερ μάρκετ

Καλαμάτα: Εκλεψε 3 μπουκάλια ουίσκι από σούπερ μάρκετ

Τρία μπουκάλια ουίσκι συνολικής αξίας 100 ευρώ έκλεψε το μεσημέρι της Κυριακής από σούπερ μάρκετ στο λιμάνι της Καλαμάτας ένας 46χρονος κρύβοντάς τα κάτω από τα ρούχα του.

Έγινες όμως αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος βρισκόταν στο κατάστημα. Ο αστυνομικός, αφού του δήλωσε την ιδιότητά του τον ακινητοποίησε. Ακολούθησε προσαγωγή του 46χρονου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και ακολούθως συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμάτας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας,

ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Τρόφιμα έκλεψαν από το σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στη Μεσσήνη τρεις γυναίκες Ρομά ηλικίας 32, 35 και 37 ετών αντίστοιχα το απόγευμα του Σαββάτου. Οι γυναίκες είχαν κρύψει τα προϊόντα κάτω από τα ρούχα τους αλλά έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους του καταστήματος και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.). Τα προϊόντα βρέθηκαν και επεστράφησαν στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Δ.Πλ.