Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 14:53

Καλαμάτα: Σύλληψη 30χρονης Βουλγάρας, που προσπάθησε να δώσει χασίς σε κρατούμενο

Καλαμάτα: Σύλληψη 30χρονης Βουλγάρας, που προσπάθησε να δώσει χασίς σε κρατούμενο

 

Δεκατρείς συλλήψεις έγιναν στη Μεσσηνία ύστερα από αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη και την Πέμπτη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Ενας 45χρονος συνελήφθη στα Φίλια γιατί το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μπήκε σε σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο και αφαίρεσε τσάντα που περιείχε 1.000 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα και μια χρυσή αλυσίδα.

Ακόμη χειροπέδες περάστηκαν σε μια 30χρονη Βουλγάρα που προσπάθησε να περάσει σε 35χρονο κρατούμενο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, την ώρα του επισκεπτηρίου 1 γραμμάριο και 0,9 γραμμάριο κάνναβης μέσα σε δύο πλαστικά καλαμάκια. Στην κατοχή του 35χρονου κρατούμενου βρέθηκε και ένα αιχμηρό αντικείμενο που κατασχέθηκε.

Επιπλέον συνελήφθησαν στην Καλαμάτα ένας 66χρονος με ένα τσιγαριλίκι χασίς και ένας 35χρονος με 0,8 γραμμάρια χασίς.

Παράλληλα συνελήφθησαν πέντε άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας 50χρονος Ρομά για στέρηση δελτίου ταυτότητας, ένας 41χρονος Ρομά γιατί δεν είχε σύστημα αποχέτευσης στο παράπηγμα που έμενε και ένας αλλοδαπός που διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.