Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 09:06

Εφοδος και 23 συλλήψεις σε καταυλισμούς Ρομά  για ναρκωτικά, ρευματοκλοπή και άλλα αδικήματα

Εφοδος και 23 συλλήψεις σε καταυλισμούς Ρομά  για ναρκωτικά, ρευματοκλοπή και άλλα αδικήματα

 

Χειροπέδες για ναρκωτικά, ρευματοκλοπή και άλλα αδικήματα σε 23 άτομα πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές της Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης το πρωί της Παρασκευής σε καταυλισμούς Ρομά στους Δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο στο Αριοχώρι με 1,8 γραμ. χασίς, έναν 46χρονο στη Μεσσήνη με 14 ναρκωτικά χάπια και 60 ml υγρού διαλύματος κοκαΐνης, έναν 37χρονο με ένα τσιγαριλίκι στην Αιθαία, έναν 37χρονο και μία 58χρονη με 20 ναρκωτικά χάπια στα Αρφαρά, μία 53χρονη με 4 ναρκωτικά χάπια στον Αγιο Φλώρο και έναν 26χρονο με ένα τσιγαριλίκι στην Ασπροπουλια.

Συνελήφθησαν επίσης ένας 53χρονος που πωλούσε παρανόμως υαλοκαθαριστήρες στην Καλαμάτα, μία 21χρονη στη Μεσσήνη, καθώς επίσης μία 14χρονη και ένας 32χρονος στην Καλαμάτα που δεν είχαν εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Τρία ακόμα άτομα συνελήφθησαν για ρευματοκλοπή, 5 για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 4 για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Επιπλέον κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν 2 αλυσοπρίονα, έναν σιδηροτροχός, αλλά και μία μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί από τις 3 Σεπτεμβρίου από τη Μεσσήνη.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνολικά ελέγχθηκαν 132 άτομα και, πέραν των 23 συνολικά συλληφθέντων, προσήχθησαν 30 άτομα.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, με τη συνδρομή της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας.