Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2025 14:10

Ετρεχε με… 200 και προκάλεσε ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο

Γράφτηκε από

Ετρεχε με… 200 και προκάλεσε ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο

Με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα έτρεχε με το αυτοκίνητο του ένας 27χρονος Πακιστανός προχθές το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Καλαμάτας… Τα ραντάρ της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου τον εντόπισαν να τρέχει με 200 χλμ. την ώρα, ενώ δεν σταμάτησε στο σήμα που του έγινε από τους αστυνομικούς.

Στα Παραδείσια ο νεαρός αλλοδαπός με την ιλιγγιώδη ταχύτητα που έτρεχε προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με άλλο όχημα, ευτυχώς δίχως τραυματισμό παρά μόνο με υλικές ζημιές.

Οι άνδρες της Τροχαίας τον συνέλαβαν για επικίνδυνη οδήγηση και υπερβολική ταχύτητα, ενώ στο τμήμα διαπιστώθηκε πως έχουν λήξει τα απαιτούμενα έγγραφα παραμονής του στη χώρα.

Παράλληλα η προανάκριση έδειξε πως ο 27χρονος Πακιστανός εμπλέκεται και σε περίπτωση ληστείας στη Θήβα και μάλιστα εις βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Θήβας.

Χθες ο… γκαζάκιας οδηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Τρίπολης και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή Θήβας.

 

Κ.Ηλ.