Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας προσπαθούν να φτάσουν στην εξιχνίαση της περίεργης αυτής υπόθεσης, έχοντας λάβει πολλές καταθέσεις από τον 47χρονο,
ο οποίος προσποιήθηκε πως λιποθυμάει και πως χάνει τις αισθήσεις του και κάπως έτσι κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια των απαγωγέων του.
Οι τέσσερις δράστες που τον άφησαν με το αυτοκίνητο του σε αγροτική περιοχή στο Βασιλικό Οιχαλίας, δεν τον χτύπησαν, αλλά ζητούσαν επίμονα πληροφορίες για το που είχε κρύψει ένα αρκετά μεγάλο ποσό που έφτανε τις 180.000 ευρώ, στο πατρικό του στα Σεπόλια Αττικής.
Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται και προς το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του 47χρονου κτηνίατρου, μιας και οι κουκουλοφόροι δράστες γνώριζαν την ύπαρξη αυτού του μεγάλου ποσού.
Το αυτοκίνητο που μετέβησαν έξω από το σπίτι του θύματος πιθανότατα ήταν κλεμμένο και μέσω καμερών ασφαλείας της περιοχής, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, που έχει αναστατώσει όπως είναι λογικό την ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας.
Κ.Ηλ.
