Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 08:07

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα ναρκωτικών: Δασικός υπάλληλος παζάρευε 30 κιλά χασίς

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα ναρκωτικών: Δασικός υπάλληλος παζάρευε 30 κιλά χασίς

Ο Μεσσήνιος δασικός υπάλληλος ο οποίος δεν έχει συλληφθεί παζάρευε την αγορά 20-30 κιλών χασίς, ενώ η συμπληρωματική δικογραφία για το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών περιλαμβάνει και έναν 26χρονο Κοπανακιώτη. Ο τελευταίος έχει φωτογραφηθεί μέσα σε φυτεία χασίς την οποία καλλιεργούσε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ από την Κόκλα και την πότιζαν ο 20χρονος γιος του και ο νεαρός Κοπανακιώτης.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τη συμπληρωματική δικογραφία για το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών, η οποία σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας και κατατέθηκε την Παρασκευή στον εισαγγελέα.
Οπως έγραψε η "Ε" στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, νέες συνομιλίες αποκαλύπτουν την εμπλοκή 35 ακόμη ανθρώπων με το δίκτυο που το αποτελούσαν τρεις διαφορετικές εγκληματικές ομάδες (από τον Πύργο, την Αμαλιάδα και το Λευκοχώρι) και το οποίο εξαρθρώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου. Οι συζητήσεις στα τηλέφωνα των μελών από τις τρεις ξεχωριστές εγκληματικές οργανώσεις δίνουν νέα στοιχεία, τόσο για τις καλλιέργειες χασίς που έκαναν οι φερόμενοι ως αρχηγοί, όσο και για νέα πρόσωπα, καθώς και για τον 47χρονο δασικό υπάλληλο ο οποίος παραμένει ενεργός στην υπηρεσία του και είναι μεταξύ των 136 ατόμων που περιλάμβανε η αρχική δικογραφία.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της "Ε"