Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 22:45

Συνελήφθησαν δύο από τους ληστές των ΕΛΤΑ στο Περγιάλι Κορινθίας

Συνελήφθησαν δύο από τους ληστές των ΕΛΤΑ στο Περγιάλι Κορινθίας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία περίπτωση ληστείας στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Περγιάλι Κορινθίας, που έγινε την Τρίτη.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν σήμερα (2.12.2015) το πρωί, στο Βραχάτι και στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο Ελληνες ηλικίας 21 και 45 ετών, αντίστοιχα. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερις συνεργούς τους, ηλικίας 20, 22, 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, τρείς από τους παραπάνω δράστες, χθες το πρωί, στο Περγιάλι Κορινθίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μπήκαν σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και τσαντάκι, που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα ιδιοκτησίας του 45χρονου, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, εντοπίστηκαν ο 21χρονος και ο 45χρονος σήμερα (2.12.2015) το πρωί, στο Βραχάτι και στην Κόρινθο, αντίστοιχα και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του 45χρονου, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 22χρονου και του 45χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.