Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 09:27

Καλαμάτα: Μήνυση κατ’ αγνώστων αλλά... με ονόματα για καταστροφές και εμπρησμό σε κλαμπ

Καλαμάτα: Μήνυση κατ’ αγνώστων αλλά... με ονόματα για καταστροφές και εμπρησμό σε κλαμπ

Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του κλαμπ "Please don't tell" μετά το νέο "χτύπημα" στο μαγαζί του από κουκουλοφόρους με ρόπαλα, το περασμένο Σάββατο στη Ναυαρίνου, και μετά τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς στις 8 Ιανουαρίου φέτος το χειμερινό μαγαζί, στην οδό Υδρας.

Μάλιστα, χθες ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη Κώστας Μαργέλης δήλωσε πως στη μήνυση «κατονομάζονται και πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση», διατυπώνοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως το περιστατικό του περασμένου Σαββάτου και η φωτιά τον περασμένο Ιανουάριο -για τον ίδιο και τον εντολέα του ήταν εμπρησμός- συνδέονται μεταξύ τους. 

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο έγινε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων με ρόπαλα στο κλαμπ στη Ναυαρίνου, λίγη ώρα πριν λειτουργήσει για πρώτη φόρα, για την καλοκαιρινή σεζόν. 

Συγκεκριμένα, στις 10.15 το βράδυ του Σαββάτου μια ομάδα 7-9 ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλε στο κλαμπ, που θα λειτουργούσε στην οδό Ναυαρίνου για πρώτη φορά και προκάλεσε ζημιές. Η επίθεση έγινε την ώρα που στην παραλιακή λεωφόρο υπήρχε πολύς κόσμος και όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Οπως φαίνεται, οι δράστες ήθελαν να γίνει γνωστή η επίθεση για να δυσφημιστεί το μαγαζί και γι' αυτό επέλεξαν να προκαλέσουν τις ζημιές σε ώρα που κυκλοφορούσαν στην περιοχή πεζοί και οχήματα. Παρ' όλα αυτά το κλαμπ λειτούργησε κανονικά. 

Στο μεταξύ το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καλαμάτας διενεργεί ακόμη προανάκριση για τη φωτιά στο "Please don't tell" στην οδό Υδρας και το τελικό πόρισμα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν προσέλθει όλοι οι μάρτυρες για να καταθέσουν. 

Ο Κ. Μαργέλης πάντως και ο εντολέας του, ιδιοκτήτης του κλαμπ, μιλούν για εμπρησμό και για δράστες που είναι τα ίδια πρόσωπα με αυτά που εμπλέκονται και στην επίθεση με τα ρόπαλα του περασμένου Σαββάτου. Τότε μάλιστα οι πληροφορίες συνέκλιναν ότι πρόκειται για εμπρησμό, με δύο δράστες και έναν ηθικό αυτουργό. 

Σε ερώτησή μας πάντως προς τον κ. Μαργέλη αν αυτά τα ίδια πρόσωπα που αναφέρει είναι οι ηθικοί ή φυσικοί αυτουργοί, δεν θέλησε να απαντήσει. 

Ν.Κ.