Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 08:46

“Ήττα” Τατούλη μετά την αγωγή Μαντά για "μαύρο χρήμα σε ΜΜΕ“

“Ήττα” Τατούλη μετά την αγωγή Μαντά για "μαύρο χρήμα σε ΜΜΕ“

  

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας έκανε σε πρώτο βαθμό δεκτή εν μέρει την αγωγή που έχει καταθέσει ο βουλευτής Περικλής Μαντάς σε βάρος του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη και υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των 4.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μαντάς είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη επειδή το Σεπτέμβριο του 2018 ο τότε περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου πως ο πρώην αντιπεριφερειάρχης τού είχε ζητήσει να δώσει «μαύρο χρήμα» σε μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης είχε πει για τον κ. Μαντά: «Στενοχωριέμαι και λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα ενός πρώην αντιπεριφερειάρχη μου και σήμερα ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου, που ερχόταν στο γραφείο μου για να μου πει ότι ο τάδε ιδιοκτήτης μέσου μαζικής ενημέρωσης ήθελε επιπλέον χρήμα και όταν τον ρώταγα τι χρήμα μου έλεγε "ξέρεις, πρέπει να μάθεις εκείνο το μαύρο"».

Ο κ. Μαντάς έχει υποβάλει και μήνυση κατά του κ. Τατούλη, η οποία θα εκδικαστεί μετά από δύο αναβολές στις 14 Φεβρουαρίου 2020.