Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 10:28

Ο ταχυδακτυλουργός απατεώνας έχει ήδη 26 καταδίκες!

Γράφτηκε από την
Ο ταχυδακτυλουργός απατεώνας έχει ήδη 26 καταδίκες!

ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ

Σε 8 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πλανόδιος έμπορος ο οποίος ξεγελούσε ηλικιωμένους με ταχυδακτυλουργικά, κάνοντας... 10άρικα τα 50άρικα που του έδιναν. Ο 60χρονος Βολιώτης με τις ταχυδακτυλουργικές ικανότητες δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο, όπου εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Βασίλη Δημαρέση. Οπως προέκυψε, πρόκειται για… έμπειρο επαγγελματία του είδους, αφού σε βάρος του υπάρχουν 26 καταδίκες! 

Ο πλανόδιος έμπορος εξαφάνιζε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που του έδιναν για τα σεντόνια που αγόραζαν οι πελάτες, και στη θέση του εμφάνιζε ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ. Ετσι κατάφερνε να ξεγελά τους ηλικιωμένους στους οποίους πουλούσε την πραμάτεια του. 

Ο 60χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη στις 3 του μήνα στη Βαλύρα, όταν προσπάθησε και εκεί να εξαπατήσει δύο ηλικιωμένους. Ατυχη στάθηκε μια ηλικιωμένη η οποία του έδωσε τελικά τρία 50άρικα για τα σεντόνια που θα αγόραζε - αφού ο επιτήδειος κατάφερνε να την ξεγελάει κάθε φορά, εμφανίζοντας στη θέση του χαρτονομίσματος των 50 ευρώ ένα χαρτονόμισμα των 10. Περισσότερο παρατηρητικός ήταν ένας ηλικιωμένος από το ίδιο χωριό, ο οποίος κατάλαβε ότι ο κατηγορούμενος πήγε να τον ξεγελάσει και τον κυνήγησε.

 


NEWSLETTER