Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 12:14

Υπόθεση Μόνικα Γκιούς - Κυπαρισσία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 39χρονος ύποπτος (βίντεο)

Υπόθεση Μόνικα Γκιούς - Κυπαρισσία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 39χρονος ύποπτος (βίντεο)

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε, όπως δικαιούται από την διαδικασία ο 39χρονος Ρουμάνος, που είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της συντρόφου του Μόνικα Γκιούς στην Κυπαρισσία.

Σήμερα το πρωί ο 39χρονος μεταφέρθηκε από την Καλαμάτα στην Κυπαρισσία και στις 10 πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων φρουρούμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Έπειτα από αρκετή ώρα το αίτημά του για προθεσμία έγινε δεκτό και έτσι στις 11 το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να βρεθεί ξανά στα δικαστήρια Κυπαρισσίας για να απολογηθεί στις τοπικές εισαγγελικές Αρχές.

Μέχρι τότε θα κρατηθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα. Να θυμίσουμε, ότι ο 39χρονος εκδόθηκε από την Ολλανδία (είχε παραδοθεί αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα του Αεροδρομίου του Αϊντχόφεν) και από αργά το βράδυ της Πέμπτης μεταφέρθηκε στη Μεσσηνία. Σήμερα το πρωί, λόγω του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, παρουσιάστηκε για διαδικαστικούς λόγους στην Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας και αμέσως μετά μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις στην Κυπαρισσία.