Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 14:02

Καλαμάτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος για τη σεξουαλική επίθεση

Γράφτηκε από την

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε πριν λίγη ώρα ο 35χρονος, που είχε συλληφθεί την Τρίτη για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 24χρονης στο κέντρο της Καλαμάτας.

Ο 35χρονος, που απολογήθηκε σήμερα στις εισαγγελικές αρχές της Καλαμάτας, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Κώστα Μαργέλη, φέρεται να έχει αρνηθεί πλήρως τις κατηγορίες που του αποδίδονται για απόπειρα βιασμού και πρόκληση ελαφράς σωματικής βλάβης.

Μετά την απολογία του για το καταγγελόμενο περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Αγίου Νικολάου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα μία φορά το μήνα, να μένει σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων από την 24χρονη, αλλά και απαγόρευσης κυκλοφορίας του από τις 12 τα μεσάνυχτα έως και την Ανατολή του Ηλίου.

Οσο για τις υπόλοιπες υποθέσεις στις οποίες από την έρευνα της Αστυνομίας φέρεται να εμπλέκεται δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη και πιθανόν στο μέλλον να αποτελέσουν αντικείμενο άλλης δικογραφίας.