Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 13:03

Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής

Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής

Η 22η Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής θα γίνει στο Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας στις 8 το βράδυ, σήμερα Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου.     

Η θρησκευτική χορωδιακή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου και συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας» και τον Μουσικό Ομιλο Καλαμάτας «Ορφεύς».

Θα πάρουν μέρος: Η βυζαντινή χορωδία «Χόρευμα» της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μ. Μεσσηνίας, υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Σιάχου. Η μικτή χορωδία των Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου «Ανατολία» Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της Γιάννας Αθανασιάδου. Η γυναικεία χορωδία «Μελίφωνο» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας υπό τη διεύθυνση του Ιβάν Μάτζαρη. Η μικτή χορωδία του Μουσικού Ομίλου Καλαμάτας «Ορφεύς», υπό τη  διεύθυνση του Ιβάν Μάτζαρη. Η μικτή χορωδία του «Αθηναϊκού Χορωδιακού Συνόλου», υπό τη διεύθυνση του Δημητρίου Καραβέλη. Ακόμη, το σύνολο εγχόρδων «Flex» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας σε διδασκαλία Ηλέκτρας Βεζύρογλου.