Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 19:07

Παρέμβαση Γαϊτανάρου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την οικία Κουμουνδούρου

Ο Λυκούργος Γαϊτανάρος συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που παρέστη στα αποκαλυπτήρια του αείμνηστου Μανιάτη πρωθυπουργού. Τον ενημέρωσε ότι το σπίτι του αείμνηστου πρωθυπουργού που βρίσκεται στον Κάμπο Αβίας είναι ένας σωρός μεγάλες παλιές πέτρες γεμάτος βάτα, πουρνάρια, σκίνα και μαμουκαλιές, φίδια και σαύρες.

Οι δε κατσίκες βόσκουν γύρω του! "Καλό θα ήταν αν είχατε χρόνο να το επισκεφθείτε" του είπε ο κ. Γαϊτανάρος. "Ο χρόνος μου δεν μου το επιτρέπει να τον επισκεφθώ αλλά ενημερώθηκα από το σημερινό δημοσίευμά σας στον τοπικό Τύπο". Ο κ. Γαϊτανάρος παρέδωσε ένα φάκελο με όλα τα σχετικά έγγραφα για την κατάσταση της παλαιάς οικίας στον βουλευτή της Μεσσηνίας κ. Κωνσταντινέα, που ήταν παρών, να τον παραδώσει στον κ. Τσίπρα, για να διορθωθεί και να επισκευασθεί η οικία του Μανιάτη πρωθυπουργού Αλεξάνδρου Κουμουνδούρου.

Το κ. Γαϊτανάρο συνόδευαν πενήντα Μανιάτες που είχαν έλθει για να εκφράσουν τα παράπονά τους για το κατάντημα της οικίας του αείμνηστου, με επικεφαλής τον ιερέα του χωριού Σωτήριο Κουμουνδούρο.

Αυτό έγινε αντιληπτό από τους παρευρισκομένους που τους συνεχάρησαν για την δικαιολογημένη διαμαρτυρία τους!

Ο κ. Γαϊτανάρος την προσεχή εβδομάδα θα επισκεφθεί, μαζί με τον ιερέα Σωτήριο Κουμουνδούρο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.