Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 17:31

Εγγραφές στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Εγγραφές στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου (6-10 μ.μ.) οι εγγραφές στα φετινά εκπαιδευτικά τμήματα του Κέντρου Νέων Καλαμάτας. 

Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι τα εξής:

ΓΛΩΣΣΕΣ: Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Κροατικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Τούρκικα, Ελληνικά για ξένους, Συζήτηση στα Αγγλικά (Conversational English), Νοηματική (Αρχάριοι/Προχωρημένοι).

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ: Ενισχυτική διδασκαλία για παιδιά δημοτικού

ΤΕΧΝΕΣ: Χορός για παιδιά, Παραδοσιακοί χοροί για παιδιά (10-13 ετών), Παραδοσιακοί χοροί ενηλίκων, Βραζιλιάνικος χορός Φορό (Forro), Salsa/Latin χοροί, Σύγχρονος χορός, Κιθάρα για παιδιά, Κλασική κιθάρα για ενήλικους, Ζωγραφική για ενήλικους, Θεατρικό εργαστήρι, Decoupage (Αρχάριοι/Προχωρημένοι), Δημιουργικές τέχνες, Κινηματογραφική Λέσχη

ΑΣΚΗΣΗ: Yoga, Αυτοάμυνα Kick-boxing, Αυτοάμυνα Krav Maga, Tai-Chi

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει έως 2 εργαστήρια, για τα οποία -σε περίπτωση περισσότερων ενδιαφερόμενων από τις θέσεις- θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Τα εργαστήρια γίνονται από εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν για το κοινό. Το κόστος εγγραφής είναι 10 ευρώ για ολόκληρο το 4μηνο, για την κάλυψη των πάγιων εξόδων του κτηρίου του ΚΝΚ (ενοίκιο, λογαριασμοί) - και πληρώνεται μόνο όταν κάποιος λάβει θέση σε κάποιο από τα εργαστήρια του ΚΝΚ. 

Για την εγγραφή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν το χώρο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας στην πλατεία Οθωνος 10 (1ος όροφος). Το τηλέφωνο του Κέντρου είναι 2721110740 (Δευτέρα έως Πέμπτη 5-10 μ.μ.), το e-mail: kentroneonkalamatas@gmail.com και η ιστοσελίδα: www.kentroneon.wordpress.com.