Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 07:57

Αδέσποτα σκυλιά σκότωσαν πρόβατο στους Γαργαλιάνους

Αδέσποτα σκυλιά σκότωσαν πρόβατο στους Γαργαλιάνους

 

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα με τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή της Τριφυλίας και συνεχώς διογκώνονται, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει ουσιαστικές ενέργειες για την αντιμετώπισή τους.

Αυτή τη φορά αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν ένα πρόβατο σε στάνη στην περιοχή των Γαργαλιάνων, όπως κατήγγειλαν οι ιδιοκτήτες του.

Πιο συγκεκριμένα, όταν χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες των ζώων πήγαν στο κτήμα τους στην περιοχή Χοχλαστή, βρήκαν μέσα στην στάνη ένα πρόβατό τους κατακρεουργημένο. Οπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, αυτό το έκαναν αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται στην περιοχή. Μάλιστα για το όλο συμβάν ενημέρωσαν και το δήμο ζητώντας να βρουν από κάπου το δίκιο τους και ουσιαστικά μια λύση.

Πάντως από ό,τι φαίνεται τα προβλήματα στην περιοχή της Τριφυλίας είναι αρκετά, με αποτέλεσμα πότε να βλέπουμε επιθέσεις αδέσποτων σε ανθρώπους και άλλα ζώα, και πότε φόλες να σκορπίζονται σε διάφορα μέρη και να θανατώνονται τα άτυχα αδέσποτα. Το σίγουρο είναι ότι από την πλευρά του δήμου, που είναι και ο αρμόδιος φορέας, πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένη διαχείριση του όλου θέματος και όχι να αφήνεται στην τύχη του.

Κ.Μπ.