Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 09:56

Αγανάκτηση στα Φιλιατρά για τους σκουπιδότοπους 

Αγανάκτηση στα Φιλιατρά για τους σκουπιδότοπους 

 

Αγανάκτηση υπάρχει στα Φιλιατρά για σκουπιδότοπους που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην πόλη χωρίς να γίνεται τίποτα παρά τις έντονες διαμαρτυρίες.

Πριν λίγες ημέρες την έντονη διαμαρτυρία του είχε εκφράσει ο πολίτης Λεωνίδας Καραβίτης για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δίπλα από το σπίτι του. Χθες επικοινωνώντας και πάλι μαζί μας επισήμανε την αδιαφορία που συνάντησε από τη δημοτική αρχή καθώς το σκουπιδαριό εξακολουθεί να υπάρχει.

Φανερά αγανακτισμένος μας είπε: «Ενημέρωσα για το πρόβλημα με τα σκουπίδια τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Τσίγγανο, τους εκπροσώπους εδώ της δημοτικής κοινότητας, τον προϊστάμενο καθαριότητας στα Φιλιατρά. Δεν έγινε απολύτως τίποτα, τα σκουπίδια εξακολουθούν να υπάρχουν. Τα ανοιχτά αυτοκίνητα αλήθεια γιατί τα έχουν; Είναι μόνο για να κουβαλάνε τις εξέδρες για τα πανηγύρια τους, για να φωτογραφίζονται και να βιντεοσκοπούνται ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι και όχι για να μαζεύουν τα σκουπίδια από την πόλη; Οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχουν τα Φιλιατρά το παίρνουν και το πάνε στους Γαργαλιάνους και την Κυπαρισσία, χωρίς όμως να φέρνουν τίποτα στα Φιλιατρά για να καθαρίσουν την πόλη».

Κ.Μπ.