Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 17:16

Παραίτηση Αβδάλα από Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Την παραίτησή του από πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας υπέβαλε “για προσωπικούς λόγους” ο Δημήτρης Αβδάλας, όπως αναφέρει σε επιστολή του η οποία αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

“Αφήνω παρακαταθήκη στον επόμενο πρόεδρο έναν σύλλογο εξωστρεφή, λαλίστατο, πανταχού παρόντα σε όλες τις ανάγκες, τα προβλήματα, τις εκδηλώσεις της πόλης, ενεργό αρωγό της δημοτικής αρχής και με τεράστιες επιτυχίες που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια (όπως είναι οι Λευκές Νύχτες, εκπτωτικές βραδιές, συνεργασίες με όλους τους συλλόγους και τους φορείς της πόλης και πολλών άλλων). Πιστεύω ότι ήμουν πάντα στο πλευρό όλων των προηγούμενων προέδρων και στήριζα το έργο και τις πρωτοβουλίες τους, χωρίς ποτέ να δημιουργήσω την παραμικρή δυσλειτουργία” αναφέρει μεταξύ άλλων, τονίζοντας ακόμα πως ο ίδιος επί 25 χρόνια στον Εμπορικό Σύλλογο έχει προσφέρει από πολλές θέσεις ηθικά και υλικά, γιατί θεωρεί πως “αυτό είναι το χρέος κάθε επαγγελματία και όχι προσδοκώντας την προσωπική προβολή κι εξουσία”.

Αναφέρεται στη μεγάλη προσέλευση της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας και την ισχυρή εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία. Τέλος, ευχαριστεί τα μέλη του Δ.Σ. που τον στήριξαν και όλους τους συναδέλφους και φίλους που στάθηκαν δίπλα του στο δύσκολο έργο με κοινό στόχο “να αλλάξουμε την εικόνα της τοπικής αγοράς και να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες και δράσεις για όσους την στηρίζουν”.