Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 15:10

Η πίτα της Αγωνιστικής Κίνησης για το Περιβάλλον "Μαντινεία"

Γράφτηκε από την
  Η πίτα της Αγωνιστικής Κίνησης για το Περιβάλλον "Μαντινεία"


Ο Σύλλογος Αγωνιστική Κίνηση για το Περιβάλλον «Μαντινεία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στο οινοποιείο του Τσεκούρα στο Μπέλμπερη. Παρέστησαν μέλη του Συλλόγου καθώς και μέλη της δημοτικής και περιφερειακής διοίκησης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου. ιερέας Αθανάσιος Σιακωτός, αφού ευχήθηκε το νέο έτος να δώσει σε όλους υγεία, ελπίδα και ευτυχία, επισήμανε: «Είμαστε εδώ όλοι ενωμένοι και συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια σε ό,τι καταστρέφει την ποιότητα της ζωής μας, ελλοχεύει κινδύνους για την υγεία μας, συρρικνώνει το εισόδημά μας, απαξιώνει τις περιουσίες μας, υποτιμά την προσωπικότητά μας, πράγμα που κάνουν οι μέτοχοι της Βιοενεργειακής Α.Ε.. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί καθημερινά χάνουν την ψυχραιμία τους προβαίνοντας σε σπασμωδικές κινήσεις και χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς τύπου «βλάχοι», «αγράμματοι» κ.λπ. είναι ενδεικτικό του δικού τους ήθους  και της δικής τους παιδείας. Επιπλέον έσπευσαν να δημοσιεύσουν δικαστική απόφαση χωρίς καν να έχει καθαρογραφεί και κυρίως να έχει υπογραφεί, πράγμα που δείχνει τόσο ασέβεια προς τον δικαστή όσο και τον πανικό τους για την αντίδραση των κατοίκων της πόλης βλέποντας τις φωτογραφίες με την πλημμυρισμένη περιοχή.
Είμαστε άλλωστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε με αγανάκτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, για να μάθουμε πώς μπορούν να έχουν στα χέρια τους ένα κείμενο που το θεωρούν ως τη δικαστική απόφαση, που όμως δεν φέρει την υπογραφή του δικάσαντος , αλλά δια του δικηγόρου τους κατά παραβίαση του καθήκοντος αληθείας και των δεοντολογικών επιταγών, κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ, παρερμηνευόμενη και ως δήθεν θρίαμβός τους. Μήπως έτσι θέλουν να παραπλανήσουν το κοινό; Βεβαίως επιφυλασσόμεθα, μόλις περιέλθει το επίσημο έγγραφο στα χέρια μας, να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Επιπλέον, θα δώσουμε στη δημοσιότητα αυτούσιο το έγγραφο.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


NEWSLETTER