Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 12:10

Καλαμάτα: Πλήθος κόσμου στην 7η Λευκή Νύχτα - Μια εκδήλωση - γιορτή για την πόλη (Βίντεο+φωτο)

Γράφτηκε από την

Την έβδομη κατά σειρά Λευκή Νύχτα διοργάνωσε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου ο Δήμος Καλαμάτας.

Για την εκδήλωση αυτή συνέπραξαν με τον Δήμο ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Συλλόγων Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας, οι Σύλλογοι Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Μεσσηνίας και πολλοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Τα καταστήματα σε ολονύχτια λειτουργία, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε πολλά σημεία του Ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Καλαμάτας, καθώς και εκατοντάδες Καλαματιανοί και Μεσσήνιοι ευρύτερα, συνέθεσαν το σκηνικό μιας βραδιάς αφιερωμένης στο εμπόριο και στη διασκέδαση.

Είναι από τις εκδηλώσεις που μπορεί να μην τονώνουν στον μέγιστο βαθμό την αγορά, μιας και μιλάμε για τέλος του μήνα, όμως το γενικό κλίμα χαράς και αισιοδοξίας που επικράτησε για μια ακόμα χρονιά στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, αν μη τι άλλο έδειξε πως η Καλαμάτα έχει τα φόντα αλλά και τις βάσεις για ακόμα περισσότερες τέτοιες βραδιές οι οποίες μας φέρνουν όλους πιο κοντά.

Δείτε τι ανέφερε ο κόσμος για την έβδομη Λευκή Νύχτα στην web tv της εφημερίδας “Ελευθερία” και του eleftheriaonline.gr: