Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 20:47

Αντίθετη με την τοποθέτηση Κουκούτση στη Σχολική Επιτροπή η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αντίθετη με την τοποθέτηση Κουκούτση στη Σχολική Επιτροπή η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας

 

Κάθετα αντίθετη στην “τοποθέτηση του πρώην χρυσαυγίτη, γνωστού για τις ρατσιστικές και ακροδεξιές του απόψεις, Δημήτρη Κουκούτση, στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου”, δηλώνει η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καλαμάτας, με ομόφωνη ανακοίνωση - καταγγελία του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Στην ανακοίνωση η ένωση υποστηρίζει ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Σεπτεμβρίου, “τόσο η νέα δημοτική αρχή όσο και η πλειοψηφία των παρατάξεων δέχτηκαν τον τ. βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, τον αμετανόητο φασίστα Δημήτρη Κουκούτση, να είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής”. Και δηλώνει "ξεκάθαρα ότι δεν δεχόμαστε ως συνομιλητή μας για ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών μας, το μέλλον των παιδιών μας, υποστηριχτές του μίσους, υποστηρικτές των διακρίσεων, υποστηριχτές του φασισμού. Ως γονείς και ως πολίτες αυτού του δήμου δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε αυτές τις αποφάσεις της νέας δημοτικής αρχής, των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων που τις υποστηρίζουν.

Θυμίζουμε σε όλους τα λόγια του Μάνου Χατζιδάκη: «Οποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει… Η μορφή του τέρατος είναι αποκρουστική. Οταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε… γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε»".


NEWSLETTER