Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 08:24

Αντεπίθεση Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας σε Λεβεντάκη

Γράφτηκε από τον

Πλήρη στήριξη στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρη Τερζή από το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο με ομόφωνη απόφασή του καταδικάζει τις προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκε από το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη.

Η απόφαση πάρθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης του Συλλόγου - η οποία μάλιστα φέρει και τις υπογραφές όλων των μελών, τονίζοντας πως με 91 χρόνια ιστορίας δεν δέχθηκε και δεν θα δεχθεί υποδείξεις για το πρόσωπο του προέδρου και τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας συνεδρίασε εκτάκτως, με πλήρη απαρτία, την Πέμπτη 24/10/2019, μετά τα τελευταία πρωτοφανή περιστατικά και τις επιθέσεις που δέχτηκε τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, όσο και ο ίδιος ο σύλλογος στο σύνολό του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στηρίζει ομόφωνα τον πρόεδρό του Δημήτριο Τερζή και καταδικάζει απερίφραστα τις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε από τον δήμαρχο Τριφυλίας κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, τόσο κατά το Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη στις 23/10/2019, όσο και με ανακοινώσεις που ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ίδιου στις 24/10/2019.

Στα 91 χρόνια ιστορίας του, ο Σύλλογός μας πάντα εξέφραζε ελεύθερα την άποψή του για το καλό της πόλης μας και ποτέ δεν δέχτηκε και δεν θα δεχτεί υποδείξεις, τόσο για το πρόσωπο του Πρόεδρου του όσο και για την σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου. Για αυτά αποφασίζουν τα 220 και πλέον μέλη του, που ψηφίζουν μαζικά τα τελευταία χρόνια και στηρίζουν το Σύλλογό μας αναδεικνύοντάς τον σε έναν από τους πολυπληθέστερους Εμπορικούς Συλλόγους σε ενεργά μέλη, σε πανελλαδικό επίπεδο

Θα πρέπει να τονιστεί επίσης, ότι επιδιώκουμε την συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου μας και ιδιαίτερα με την εκάστοτε δημοτική αρχή, εκφράζοντας όμως πάντα ελεύθερα την άποψη του Συλλόγου και με μοναδική μας επιδίωξη την βελτίωση του τόπου μας και της καθημερινότητας όλων μας.

Απαιτούμε τον σεβασμό τόσο στον πρόεδρό μας όσο και στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, τονίζοντας προς όλους ότι ο Σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι μια από τις πιο ζωντανές φωνές εκπροσώπησης της Κυπαρισσίας».

Την απόφαση υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτριος Τερζής, ο αντιπρόεδρος Αρης Παναγιωτόπουλος, ο γενικός γραμματέας Σπυρίδων Χηνόπουλος, η ταμίας Ελένη Κουρέτα και τα μέλη Δημήτριος Τσάκος, Κωνσταντίνος Γκότσης, Αννα Κόντου.

 

Κ.Μπ.