Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 15:55

Δοξολογία για τους προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος

Γράφτηκε από την
Δοξολογία για τους προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος

 

Δοξολογία στη μνήμη των προστατών αγίων του Πυροσβεστικού Σώματος, Τριών εν Καμίνω Παίδων, τελέστηκε χθες το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καλαμάτα.

Μετά τη δοξολογία ο επιπυραγός Παναγιώτης Παπανικολάου ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλη Ματθαιόπουλου, και ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο του εορτασμού, ανοιχτή στο κοινό ήταν χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

Ο πύραρχος Δημήτρης Γεωργανάς, διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στο νομό, ευχήθηκε οι Αγιοι Τρεις Εν Καμίνω Παίδες να έχουν τους πυροσβέστες υπό τη σκέπη τους και να τους προφυλάσσουν στο δύσκολο έργο που επιχειρούν.

Ο επίτιμος αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος ε.α. και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Βασίλης Καπέλιος, ευχήθηκε υγεία προσωπική και οικογενειακή στους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, και να είναι ασφαλείς σε κάθε επιχείρηση που εκτελούν. Ευχές απηύθυνε και στους αποστράτους, όπως και προς το Πυροσβεστικό Σώμα στο σύνολό του, να βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση του ελληνικού λαού και να επιτελεί το έργο του με επιτυχίες.

Ν.Κ.


NEWSLETTER