Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 10:11

Καπάκια μπουκαλιών συγκεντρώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

Καπάκια μπουκαλιών για καλό σκοπό ξεκινά να συγκεντρώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, προκειμένου να τα ανταλλάξει με αναπηρικό αμαξίδιο.

Μάλιστα εντάχθηκε και στον πανελλαδικό διαδραστικό χάρτη Σημείων Συλλογής Καπακιών σε συνεργασία με το amea-care.gr.

Οποιος επιθυμεί να βοηθήσει σε αυτή τη δράση μπορεί να επικοινωνεί μαζί με το σύλλογο στη σελίδα του στο Facebook.

Σχετική ανακοίνωση υπήρξε χθες από τον Εμπορικό Σύλλογο όπου τονίζεται:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας "Η Πρόοδος" συμμετέχει στην κατά τόπους πανελλαδική δράση συλλόγων και φορέων, που αφορά την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών μπουκαλιών, ώστε να προωθηθούν για ανακύκλωση με αντάλλαγμα αναπηρικά αμαξίδια.

Ηδη ο σύλλογός μας σε συνεργασία με το amea-care.gr (ενημέρωση - επικοινωνία στόμων με σναπηρία, γονέων και θεραπευτών) εντάχθηκε στον πανελλαδικό διαδραστικό χάρτη Σημείων Συλλογής Καπακιών που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.

Στόχος μας είναι η συλλογή ενός τόνου καπακιών, περίπου 540.000 καπάκια. Οταν ο στόχος μας επιτευχθεί, το αναπηρικό αμαξίδιο που θα παραλάβουμε θα παραχωρηθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Οποιος έχει συλλέξει ή επιθυμεί να συλλέξει πλαστικά καπάκια και να συνδράμει στη δράση μας αυτή μπορεί να επικοινωνήσει με τον σύλλογό μας με μήνυμα με την ένδειξη "αμαξίδιο αμεα" στη σελίδα μας στο Facebook».

Κ.Μπ.