Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 13:14

Εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

“Επάγγελμα και Ηθική” είναι το θέμα της σημερινής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Ροταριανός Ομιλος Καλαμάτας, υπό την αιγίδα της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (5-7 μ.μ.) στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Τσιμπούκης (διευθύνων σύμβουλος "Χρωτέξ", πρ. διοικητής 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ. με θέμα “Επάγγελμα και Ηθική”), ο Γιάννης Ζάραγκας (partner της “Νέστωρ - Συμβουλευτική”, με θέμα “Οι αξίες του επαγγελματία”) και ο Δημήτρης Κόλλιας (διευθυντής ανάπτυξης “Greenesco - Ενεργειακή” με θέμα “Ο επαγγελματίας ως ηγέτης”).

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Δημήτρη Τζωρτζίνη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο και τον εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και υπεύθυνο νέων δικηγόρων Κώστα Αθανασόπουλο, για την πρακτική εφαρμογή των αναφερθέντων και παραδείγματα από την εμπειρία τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί το Βραβείο Επιχειρηματία για το 2020.