Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 14:47

Αυστηρά μέτρα λειτουργίας στις λαϊκές της Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Αυστηρά μέτρα λειτουργίας στις λαϊκές της Τριφυλίας

Θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Τριφυλίας και το κυριακάτικο παζάρι στο Κοπανάκι, με αυστηρά όμως μέτρα και σύμφωνα με τις οδηγίες για την προστασία από τον κορονοϊό. Επίσης οι συμμετέχοντες παραγωγοί στις λαϊκές αγορές θα ενημερώνονται από το δήμο για το ποιοι μπορούν κάθε φορά να συμμετέχουν.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας τονίζεται:

«Σας ενημερώνουμε ότι όπως σε όλη την επικράτεια, οι λαϊκές αγορές του Δήμου Τριφυλίας και το κυριακάτικο παζάρι του Κοπανακίου θα λειτουργήσουν στο εξής και έως 30-4-2020, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α με αρ. ΔΙα/ ΓΠ.οικ. 20006/2020, Φ.Ε.Κ 943Β/20-3-2020 και την ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη, με τους παραγωγούς και εμπόρους που κάθε εβδομάδα θα ενημερώνονται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα προαναφερόμενα κυβερνητικά μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού στις λαϊκές του Δήμου Τριφυλίας και στο κυριακάτικο παζάρι Κοπανακίου:

α) Απαγορεύεται να συμμετέχουν παραγωγοί και έμποροι από άλλη Περιφέρεια ή που μετακινούνται σε άλλη Περιφέρεια.

β) Δεν επιτρέπεται να πωλούνται γενικά βιομηχανικά είδη όπως είδη ένδυσης, νεωτερισμών, ψεύτικα κοσμήματα (φο-μπιζού), λευκά είδη, ψιλικά, είδη υπόδησης, δερμάτινα είδη (τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια), χαλιά, αυτόνομα μη ηλεκτροδοτούμενα ηλεκτρικά είδη, εκκλησιαστικά είδη, μέσα συσκευασίας (χάρτινες, πλαστικές σακούλες), είδη υαλοπωλείου, πλαστικά με το μέτρο, είδη χαρτιού, εργαλεία και βιομηχανικά είδη κηπουρικής και ανθοκομίας.

γ) Υποχρεωτικά οι πάγκοι των πωλητών πρέπει να απέχουν μεταξύ τους κατ’ ελάχιστο 5 μέτρα.

δ) Υποχρεούνται όλοι οι πωλητές να φέρουν προστατευτική μάσκα και να έχουν στους πάγκους τους αντισηπτικό και γάντια μιας χρήσης για τους ίδιους αλλά και για τους καταναλωτές.

ε) Υποχρεωτικά οι πωλητές να φέρουν μαζί τους τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα και το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Την επιτήρηση της πιστής εφαρμογής των κυβερνητικών μέτρων και της παρούσης έχουν αναλάβει τα Συμβούλια των Κοινοτήτων με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Η παράβαση των προαναφερόμενων μέτρων επισύρει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις . Παρακαλούμε τόσο τους πωλητές όσο και τους καταναλωτές, με επίκληση στην ατομική ευθύνη του καθενός, για την πίστη εφαρμογή της παρούσης ανακοίνωσης και των κυβερνητικών μέτρων.»

Όσον αφορά τους παραγωγούς που θα συμμετέχουν σε κάθε λαϊκή αγορά είναι:

 

Για τη λαϊκή των Γαργαλιάνων

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΡΔΑΚΗ ,

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΚΟΣΤΑΥΡΟΣ, ΒΕΝΕΤΣΑΝΑΚΟΣ, ΝΤΕΜΕΡΟΥΚΑ, ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚ., ΒΛΑΧΑΔΑΜΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΑ, ΚΟΚΛΑ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.,

ΓΚΟΝΗΣ, ΚΟΚΛΑΣ ΔΙΟΝ., ΜΑΤΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΤΖΙΦΑ, ΚΟΝΤΟΣ Γ., ΚΟΝΤΟΣ ΧΡ., ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ.

 

Στη λαϊκή αγορά Φιλιατρών

ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΧΑΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΕΝΝΟΥ ΟΛΓΑ, ΓΚΟΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΣΚΟΡΔΑΚΗΣ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΑΛΟΥΣΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ.

 

Στη λαϊκή αγορά Κυπαρισσίας

ΝΤΑΪΦΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΡΙΠΟΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΛΕΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΛΙΑ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΛΟΓΓΙΝΟΥ.

 

Στο κυριακάτικο παζάρι Κοπανακίου

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΣΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΣΣΙΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΡΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΛΕΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΓΩΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΛΟΓΓΙΝΟΥ, ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΡΑΜΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΟΙΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ , ΜΟΥΡΑΦΕΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΤΣΙΛΙΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΛΙΒΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΙΛΙΒΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΞΕΝΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΕΜΠΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, BOSNIAG IANETA, ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΛΑΧΑΔΑΜΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ,ΤΣΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗ SVETIANA, ΜΟΥΡΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER