Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 08:21

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Μια ξεχωριστή αγκαλιά για τη Γιορτή της Μητέρας

Μια ξεχωριστή αγκαλιά στην αγαπημένη μας μητέρα για τη Γιορτή της Μητέρας προτρέπει να στείλουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζοντας το έργο του οργανισμού με μια e-card.

Και όπως επισημαίνεται από τον οργανισμό, μπορεί φέτος να είναι διαφορετική, αλλά η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει. Μια ξεχωριστή ημέρα του χρόνου αφιερωμένη στη γυναίκα που μας χαρίζει απλόχερα το χάδι και την αγκαλιά της με αφοσίωση, φροντίδα, αγάπη, αυταπάρνηση.

Ετσι λοιπόν, μπορεί τη φετινή Ημέρα της Μητέρας, Κυριακή 10 Μαΐου, να την γιορτάσουμε διαφορετικά, αξίζει να την τιμήσουμε όμως όπως της αρμόζει, με την ίδια έκφραση των συναισθημάτων και την ίδια απέραντη αγάπη για τα πιο ξεχωριστά πρόσωπα της ζωής μας.

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που όλοι βιώνουμε «To Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει τη μεγάλη αλυσίδα αγκαλιάς και μας καλεί από όπου κι αν βρισκόμαστε, να στείλουμε στις αγαπημένες μας μανούλες την «αγκαλιά» και την αγάπη που τους αξίζει με μια εντυπωσιακή ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα.

Ενας απλός αλλά υπέροχος τρόπος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα προσφέρουν οι γλυκές μητέρες στη ζωή μας και σε όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους, ενισχύοντας παράλληλα το έργο του οργανισμού. Μια απλή χειρονομία μεγάλης συμβολικής αξίας που θα χαρίσει χαμόγελο και χαρά στην αγαπημένη μας μητέρα και συγχρόνως θα φωτίσει τη ζωή χιλιάδων γυναικών και των παιδιών τους, που στηρίζει καθημερινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, με την αγορά μιας ηλεκτρονικής ευχετήριας κάρτας στηρίζουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που καθημερινά καλύπτει σε όλη την Ελλάδα τις ανάγκες γυναικών που με αποθέματα ψυχής παλεύουν σκληρά για να μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους αλλά και τις παιδαγωγούς στα 11 σπίτια του οργανισμού πανελλαδικά που με απαράμιλλη φροντίδα, αφοσίωση, αγάπη και χαμόγελο μεγαλώνουν τα παιδιά, προσφέροντάς τους μια στοργική, ζεστή αγκαλιά.

Επισκεπτόμαστε λοιπόν το διαδικτυακό τόπο www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/giorti-tis-miteras/ και επιλέγουμε την κάρτα με το μήνυμα αγάπης που μας εκφράζει και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα φροντίσει να φτάσει η ηλεκτρονική μας αγκαλιά στη μητέρα μας που θέλουμε να τιμήσουμε αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Η επιλογή μας αυτή θα είναι ένας ακόμη λόγος για να είναι υπερήφανη η δική μας μαμά για εμάς. Γιατί η δύναμη που έχει κάθε αγορά μας να φέρει στα πρόσωπα των παιδιών και των οικογενειών τους το χαμόγελο που δικαιούνται, είναι ανυπέρβλητη.