Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 10:41

Διακοπές ρεύματος στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την
Διακοπές ρεύματος στην Τριφυλία

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα σημειωθούν και την ερχόμενη εβδομάδα σε διάφορες περιοχές της Τριφυλίας, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο.

Τη Δευτέρα, διακοπές θα γίνουν στους Γαργαλιάνους και πιο συγκεκριμένα από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι στις οδούς Νικολοπούλου, Ελ. Βενιζέλου, Παλαιολόγου, Ναυαρίνου, Μ. Αλεξάνδρου, Μπρίσκα, Ναυαρίνου, Ψαρών Πάρκο Ηρώων), ενώ από τη 1.30 ως τις 3.30 το μεσημέρι στην περιοχή σούπερ μάρκετ Παναγιωτόπουλου και Γήπεδο.
Επίσης τη Δευτέρα 1-3 το μεσημέρι το ρεύμα θα κοπεί στη Φαρακλάδα (μετά την εκκλησία προς Σπηλιά), από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι στο Μεμί Κυπαρισσίας και 8-10 το πρωί στις Ράχες (περιοχή Καλποτσόραχη).
Τέλος, την Τετάρτη 27 του μηνός από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στις περιοχές Ψάρι, Αγιος Νικόλαος, Κάτω Μέρη, Χαλκιά, Κούβελα, Κυψέλη, Μαυρομάτι, Αγιος Γεώργιος, Ανω Δώριο, Κλέσουρα, Αμφιθέα, Κάτω Αμφιθέα, Ριζοχώρι, Σιτοχώρι, Κεφαλόβρυση, Οικισμός Καστρί, Αγιος Ιωάννης Κοπανακίου και Χρυσοχώρι.


NEWSLETTER