Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 18:44

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Μελέτη με Πανεπιστήμιο Πατρών για ανοικτά κέντρα εμπορίου

Γράφτηκε από την
Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Μελέτη με Πανεπιστήμιο Πατρών για ανοικτά κέντρα εμπορίου

 

Εργασία - μελέτη με θέμα: "Οικονομική ανάπτυξη πόλεων: Ανοικτά κέντρα εμπορίου πρότυπο εφαρμογής" θα εκπονήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.


Η εργασία θα γίνει με τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Σκοπός της είναι να διερευνηθεί η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί σε τοπικό επίπεδο, συλλογικά αλλά και ατομικά ανά μέλος του συλλόγου, ώστε το brand που θα δημιουργηθεί στην πόλη μετά την υλοποίηση και ολοκλήρωση του έργου των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου - Open Mall Kyparissias, να μπορέσει να αξιοποιηθεί, προκειμένου να υπάρξει τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή παρέμβασης και οικονομική ανάπτυξη στο σύνολο της πόλης.
Το πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου - Οpen Μall Κyparissias, αφορά την αστική αλλά και την ιδιωτική ανάπλαση των αστικών χώρων και των προσόψεων των καταστημάτων στην περιοχή παρέμβασης που έχει επιλεγεί, ώστε να αποκτηθεί μια ενιαία ταυτότητα, αναδεικνύοντας τα τοπικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας συστήματα έξυπνης πόλης και έξυπνης βιώσιμης κινητικότητας, φιλικές προς ΑΜΕΑ κ.ο.κ.
Το επόμενο χρονικό διάστημα, με τυχαία επιλογή και με τα κριτήρια που θα τεθούν από το Πανεπιστήμιο Πατρών, θα δοθούν και θα συμπληρωθούν ερωτηματολόγια από τα μέλη του συλλόγου, ώστε να αντληθούν οι πληροφορίες που απαιτούνται και να ολοκληρωθεί η σύνταξη της εργασίας.
Με την ολοκλήρωση της εργασίας τα αποτελέσματά της θα δημοσιοποιηθούν και θα δοθούν για συμβουλευτική χρήση στο σύνολο των μελών.


NEWSLETTER