Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 08:12

Επιτυχημένη η εκπτωτική βραδιά στην Κυπαρισσία (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου η εκπτωτική βραδιά από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας.

Τα καταστήματα της πόλης έμειναν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα και έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής μέσα από μεγάλες προσφορές να κάνουν τις αγορές τους σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Και όλα αυτά τηρουμένων των μέτρων για τον κορονοϊό και με απόλυτη ασφάλεια. Αρκετά καταστήματα είχαν και κεράσματα για τον κόσμο, ενώ οι μουσικές από τα μεγάφωνα του συλλόγου έδιναν εορταστικό τόνο.

Η εκπτωτική βραδιά είναι μια ακόμη δράση από τις πολλές που αναπτύσσει ο Εμπορικός Σύλλογος στη συνεχή του προσπάθεια να τονώσει την αγορά της πόλης, αλλά και να την προβάλει. Οπως επισημαίνει και ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τερζής, η Κυπαρισσία είναι μια πόλη όπου μπορεί κανείς να κάνει όμορφες διακοπές αλλά και τις αγορές του ως το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.

Μιλώντας για τη βραδιά ο κ. Τερζής σημείωσε: «Ηταν μια βραδιά με μεγάλη επιτυχία όπως και η προηγούμενη, σε μια διαφορετική συγκυρία από ό,τι στο παρελθόν, καθώς οι επιπτώσεις από τον κορονοϊό είναι έντονες και στην αγορά μας. Ηταν μια εκδήλωση ώστε να τονωθεί η αγορά και η κίνηση, οι επισκέπτες να βρεθούν στην κεντρική αγορά και τα καταστήματα. Η πόλη μας μπορεί να παρέχει στον καταναλωτή και τον επισκέπτη τα πάντα, από το να κάνει τα ψώνια του μέχρι να έχει όμορφες διακοπές, να απολαύσει τις όμορφες γαστρονομικές γεύσεις, το ποτό, να περπατήσει στη νέα και την παλιά και γραφική μας πόλη. Ευελπιστούμε όλοι να έμειναν ικανοποιημένοι, τα μέλη μας, τα καταστήματα έκαναν μεγάλες εκπτώσεις. Ευχαριστούμε όλους που ήρθαν, θα συνεχίσουμε δυναμικά και την επόμενη περίοδο που θα έρθει, ώστε να βγούμε όλοι νικητές». 

Κ.Μπ.