Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 08:45

Παράπονα για το κρέας που μοιράστηκε σε απόρους στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την

 

Σοβαρά παράπονα υπήρξαν από δικαιούχους για την ποιότητα του κρέατος που διανεμήθηκε χθες στη Μεσσήνη, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

 Χθες περισσότερα από 5 άτομα από την πόλη της Μεσσήνης, που δικαιούνται αυτή την ενίσχυση, επικοινώνησαν με την “Ε” εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση των κρεάτων, που διανεμήθηκαν. “Τα πετάξαμε κατευθείαν μόλις τα ανοίξαμε” είπε χαρακτηριστικά μία εκ των δικαιούχων κάνοντας λόγο για άσχημη μυρωδιά, πού “μόνο για μαγείρεμα δεν ήταν”. Αλλος δικαιούχος ανέφερε ότι το χρώμα του κρέατος μόλις το έβγαλε από τη συσκευασία ήταν… μαύρο και σε καμία περίπτωση για να καταναλωθεί από ανθρώπους.

Φαίνεται ότι οι σοβαρές αυτές καταγγελίες αφορούν μόνο το κρέας, που διανεμήθηκε και όχι τα υπόλοιπα προϊόντα, καθώς σε ερώτησή μας προς τους διαμαρτυρόμενους δεν εξέφρασαν για αυτά κάποιο παράπονο.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι εξ αυτών μας απάντησαν ότι μετέφεραν τα παράπονά τους και στους υπεύθυνους της διανομής, θεωρείται δεδομένο ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως συντονίστρια του προγράμματος, έχει λάβει ήδη γνώση της κατάστασης, με τους πολίτες να περιμένουν μία εξήγηση.