Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 16:18

Ευχαριστίες Αλειφέρη σε Νεοκλή Κρητικό για την εθελοντική του απασχόληση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ευχαριστίες Αλειφέρη σε Νεοκλή Κρητικό για την εθελοντική του απασχόληση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Τον βουλευτή Λακωνίας - γιατρό Νεοκλή Κρητικό που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ευχαρίστησε χθες η διοικήτρια της μονάδας Ελένη Αλειφέρη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη συνάντηση της διοικήτριας του Γ.Ν. Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη και του βουλευτή Λακωνίας, ιατρού της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας Νεοκλή Κρητικού.
Αφορμή της συνάντησης αποτέλεσε η σύμβαση εθελοντικής απασχόλησης που υπέγραψε ο κ. Κρητικός με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια για την παροχή υπηρεσιών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο Χειρουργικό Τμήμα, την περίοδο έξαρσης του κορονοϊού Covid-19 για την κάλυψη εφημεριακών αναγκών.
Ο κ. Κρητικός ανέφερε ότι αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων η υποστήριξη των επαγγελματιών υγείας που με προθυμία και αυταπάρνηση πρωτοστατούν στη μάχη που δίνουμε όλοι για την καταπολέμηση της πανδημίας.
Η διοικήτρια με τη σειρά της ευχαρίστησε τον κ. Κρητικό για την πρωτοβουλία του, καθώς τέτοιες κινήσεις αναβαθμίζουν και προβάλλουν την αλληλεγγύη και την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.


NEWSLETTER