Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 20:42

Παρουσιάζεται η εφαρμογή «Ψηφιακή Βιτρίνα» του Καλαματιανού Κυριάκου Μαρίνη

Γράφτηκε από την
Παρουσιάζεται η εφαρμογή «Ψηφιακή Βιτρίνα» του Καλαματιανού Κυριάκου Μαρίνη

Οι δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου του λιανικού εμπορίου ένδυσης και υπόδησης, μέσα από την εφαρμογή «Ψηφιακή Βιτρίνα» του Καλαματιανού ηλεκτρολόγου μηχανικού Κυριάκου Μαρίνη, θα παρουσιαστούν αυτό το Σάββατο στις 6.30 μ.μ., στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση για το 2021 του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας - Παράρτημα Καλαμάτας.

Στη διάρκεια της συζήτησης θα αναλυθούν οι δυνατότητες της εφαρμογής στην αγορά και η μετάβαση στην επόμενη μέρα, και συγκεκριμένα: α) Πώς λειτουργεί ένα σύστημα επαύξησης βιτρινών καταστημάτων. Β) Πώς ο πελάτης μπορεί να δει με τη βοήθεια της συσκευής του τη βιτρίνα του καταστήματος που επιλέγει με επιπρόσθετη πληροφορία και δυνατότητες. γ) Πώς ο καταστηματάρχης μπορεί να ενσωματώσει προϊόντα στο εν λόγω σύστημα κι αυτά να εμφανίζονται στη βιτρίνα του εικονικά.
Η δράση θα προβληθεί ζωντανά μέσα από τις σελίδες των διοργανωτών στο Facebook, αποτελεί πρωτοβουλία του Παραρτήματος Καλαμάτας του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ελλάδος και υποστηρίζεται από την «Φάος» Κοιν.Σ.Επ. https://fb.me/e/22DuDti0b.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΡΙΝΗ
Ο Κυριάκος Μαρίνης κατάγεται και διαμένει στην Καλαμάτα. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός με εξειδίκευση στα συστήματα πληροφορικής και την ακουστική. Οι σπουδές του περιλαμβάνουν το πτυχίο του ηλεκτρολόγου μηχανικού και τη μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις τέχνες και τεχνολογίες του ήχου και των αλληλεπιδραστικών συστημάτων. Είναι ιδρυτής νεοφυούς επιχείρησης - startup με προσανατολισμό στα έξυπνα διασυνδεδεμένα συστήματα, στα συστήματα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, καθώς και στην ανάπτυξη λογισμικού για έξυπνες συσκευές και ιστοσελίδες.


NEWSLETTER